onsdag 27 april 2016

Lite kreativa nyheter!

Även om jag varit något osynlig online så har jag ändå varit kreativ. Lite i perioder beroende på energi- och inspirationsnivå, men det har varit viktigt att få uttrycka sig - på olika sätt.
Jag har ritat, skissat, fotograferat, skrivit, möblerat, konstruerat, planerat osv...

Något jag fastnade för i vintras och lyckats riktigt bra med är zentangles. Nu har det blivit en riktigt stor hype kring "målarböcker för vuxna" och jag tycker det är en fantastisk idé då det är avkopplande och nästan meditativt att sitta och färglägga olika bilder.
Jag har dock dragit det ett steg längre och gör hellre mina egna mönster och har nu samlat på mig en mönsterbank.

Här är lite smakprov:De två små tavlorna nedan har jag målat på en mörkgrå cardstock från Bazzill Basics istället för på vitt papper som på de ovan. Effekten blir lite annorlunda och man får en till färgskala att förhålla sig till. Kul!

Jag använder gärna Poscapennor till outlines och dekorationer då de går att få täckande på både mörka som ljusa bakgrunder. Till skuggning använder jag helst Distress Markers då de är lite som akvarellpennor i tuschform och därför ger en genomskinlig ton som är helt perfekt för just skuggor och mindre nyansförändringar!


Så... Nu är jag i gång igen! Återkommer inom kort med mer inspiration!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar