lördag 10 mars 2012

LO - Frihet

När man är sjuk orkar man i princip ingenting....
I veckan fick jag hem ett gigantiskt paket från Mollys Scrapbooking, en present från min man som insåg att den bästa presenten var något kreativt! Bland annat innehöll det följande:Med andra ord var planen för helgen klar - trodde jag....
Vad händer?
- Jag blir SJUK!

Jag får migränhuvudvärk, ont i hela kroppen som om jag blivit överkörd av en traktor minst - och feber, massor med feber. Jag orkar knappt inte lyfta ett finger på fredagskvällen, ändå har jag slutat jobbet vid lunchtid (stränga order av chef och kollegor), sedan sover jag hela eftermiddagen fram till femtiden.
Huvudvärken har vid det laget i alla fall släppt lite, och jag letar efter inspiration som inte infinner sig - men så hittar jag in till Mollys igen, och där i bloggen finns en härlig marsutmaning för alla, man skulle inspireras av följande bild!


Perfekt!
Jag bestämmer mig för att gräva i lådan för spillbitar av mina papper istället för att sätta saxen i mina nya fina som jag  vill spara till något mer "särskilt" projekt som jag börjat spåna på. Jag har ingen aning om hur slutresultatet ska bli, börjar med många småbitar, väljer sedan mörk bakgrund - och när jag ger upp på fredagskvällen då ser det ut så här:Men jag kan ju inte ha en layout som enbart består av mönstrade papper, måste ha MINST ett foto också, och lite dekorationer, kanske sömmar - och gärna en titel, osv...
Efter många pauser är då underverket så småningom klart nu på lördag sen eftermiddag, hann fotografera i det sista dagsljuset på altanen innan solen försvann bakom horisonten.

Det blev kanske inte den mest välgjorda layouten jag gjort, kanske inte heller den mest balanserade eller genomtänkta - inte heller finns det egentligen en röd tråd (även om den är full med vit...) - men onekligen en av de jag slitit mest med, både vad gällt energi och ork. Dessutom var den väldigt rolig att göra - och väldigt annorlunda! :)

Här är den då slutligen - vad tycks?
_________________________________

Carpe Punctum - Linda LW

11 kommentarer:

 1. Wow!! Den är helt outstanding!!! UNDERBAR tolkning!!!!
  Kram MAria S
  www.miasunpysslar.blogg.se

  SvaraRadera
 2. En fantastisk flott og kreativ LO.... Lekkert med hexagon papirbitene som du hae sydd sammen :)

  SvaraRadera
 3. En fantastisk flott og kreativ LO du har laget... Liker måten du har sydd sammen hexagon papirbitene på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Tone-Lill! Jag hade kul när jag gjorde den!

   Radera
 4. WOW! Det här är utöver det vanliga!!! Så himla snyggt och otroligt välarbetat! Jag älskar din layout!!! =)
  /Lilo, Mollys Scrapbooking

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lilo! :)
   Jag älskade utmaningen, den satte verkligen igång skaparcellerna i mig! :)

   Radera
 5. Wow!!! Supersnygg LO! Det gjorde du bra.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så snil mann du har!!:)

  Digger layouten din!!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, min man är den bästa i världen tycker jag! :) Kul att du tycker om min LO - jag älskade att göra den!

   Radera