tisdag 21 maj 2013

Metal Patina

Fick ett urläckert medium i senaste paketet - patina för metall från Ranger. Man lägger på det på sina metalldekorationer, man kan blanda dem eller lägga på i olika lager, och så sätter man färgen med en embossingfön så håller den bättre.
Jag tyckte jag fick bästa resultatet när jag började med den mörkaste färgen så den hamnade i alla skrymslen och vrår, och sedan duttade på av de ljusare - men det är ju en smaksak!


Här nedan ser man de olika dekorationerna från Prima Marketing - Vintage Mechanicals som jag färgat in.


Här nedan ett kort där jag använt en av dekorationerna. Cardstock från Bazzill Basics, samtliga mönstrade papper från Graphic 24 - Secret Garden. Den stora blomman är från Prima Merci Flowers - Peach, den lilla gula rosen Satte jag i mitten av min metalldekoration. Till den bredare bården har jag använt Scallop Dot punch från Martha Stewart. Stämpelmotiver är den lilla söta stämpeln från Magnolia (Tilda Watering).
Den lilla buketten med lila liljor kommer även den från Magnolia. Kanterna har jag färgat in med hjälp av Distress Ink i färgen Walnut Stain.Tack för mig för den här gången!

 

2 kommentarer:

 1. Fantastiskt kort på alla sätt och vis! Gillar verkligen vad du gjort med Patina-färgerna och du färglägger ju så snyggt :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)
   Roligt att få höra att det är snyggt färglagt, särskilt när jag haft ångest av att slänga upp närbilder där det verkligen syns att jag målat utanför linjerna... *hihi* men DET bjuder jag på!

   Radera